TOF Academie

We vinden het belangrijk dat iedere medewerker van MBO Amersfoort zich blijft ontwikkelen. Dat houdt ons scherp. Nieuwe dingen leren maakt ons werk makkelijker en leuker en zorgt ervoor dat we de kwaliteit van onze school hoog houden. Hoe tof is het dat we daarvoor een eigen academie tot onze beschikking hebben? De TOF academie. Deze interne academie biedt verschillende cursussen en trainingen om nieuwe kennis op te doen en die vervolgens weer te delen met anderen.

Leerplatform

Op het online leerplatform staan bijna 200 (online) trainingen. Deze zijn gericht op het eigen vakgebied, maar kunnen ook gaan over persoonlijke ontwikkeling of het aanleren van vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan een training digitale geletterdheid, individuele coaching of een cursus schrijven met impact. Ook kun je externe trainingen aanvragen. En mis je iets? Geen probleem. Je kunt ook zelf thema’s aandragen.

Uitgangspunten van de TOF Academie

De academie biedt veel kansen tot groei en uitwisselen van ervaringen met andere collega’s.

De belangrijkste uitgangspunten van de TOF Academie hierbij zijn:

  • De TOF Academie is er voor alle medewerkers.
  • We leren met en van elkaar.
  • Je hebt zelf je handen aan het stuur tijdens jouw ontwikkeling; jij bent verantwoordelijk voor je groei.
  • Buiten je comfortzone groei je het meest.

Nog meer arbeidsvoorwaarden

De TOF Academie is een van de extra’s van werken bij MBO Amersfoort. Wil je weten wat je nog meer kan verwachten? Lees dan ook eens onze pagina met arbeidsvoorwaarden. Interesse in een baan bij MBO Amersfoort? We zijn benieuwd naar je sollicitatie. Onze actuele vacatures vind je hier.