Contact

Ben je geïnteresseerd in een vacature?

  • Je kan online solliciteren door je brief en cv te uploaden via de groene solliciteer-button die bij de vacature staat.
  • Wil je eerst meer informatie of heb je vragen, neem dan contact op met de contactpersoon die vermeld staat bij de vacature.
  • Heb je hulp nodig bij het uploaden van je brief en cv? Of heb je een algemene vraag over het sollicitatieproces? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar sollicitatie@mboamersfoort.nl. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Heb je een vraag over een vacature?

Staat je vraag niet bij de veel gestelde vragen, neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Esther Leijendekker.

Stuur een mail naar erlk@mboamersfoort.nl of stel je vraag via WhatsApp 06-48191935, dan neemt Esther contact met je op.

Corporate Recruiter MBO Amersfoort

Veelgestelde vragen

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Dit verschilt per vacature en school. We proberen het proces zo transparant mogelijk te houden, zodat de sollicitant precies weet wanneer de gesprekken plaatsvinden en wanneer de terugkoppeling is. Het algemene sollicitatieproces vind je hier.

Kan ik een open sollicitatie sturen naar MBO Amersfoort?

Open sollicitaties nemen wij niet in behandeling of in portefeuille. Hou deze website goed in de gaten en volg ons op LinkedIn. We hebben regelmatig leuke vacatures!

Ik wil MBO docent worden. Waar kan ik meer informatie krijgen?

Kijk voor informatie op deze website bij ‘Docent worden‘.

Kan ik stage lopen bij MBO Amersfoort?

Kijk voor informatie over stage lopen bij MBO Amersfoort op deze website!